WAV til MP3

Jetzt kostenlos und online WAV til MP3 umwandeln!

  Datei wählen
Hochgeladener Dateityp:
Dateityp wählen:

Umwandeln in nur 3 Schritten

  1. Datei hochladen
  2. Ziel Dateityp wählen
  3. Datei herunterladen
.wav in mp3 umwandeln
Ihre Daten werden sicher und verschlüsselt übertragen!
Hinweise zum Datenschutz
Online-Umwandeln.de zu den Favoriten hinzufügen?
Anzeige:

Lydfiler kommer i mange forskjellige former og størrelser. De større lydfilene du behandler i hverdagen inkluderer de såkalte WAV-filene. Dette store lydformatet er perfekt for utveksling av lydkvalitetsformater av høy kvalitet, og brukes for eksempel hvis lyden skal holdes tapt. Siden dette er hvor raskt lydfiler i gigabyteområdet er opprettet, er funksjonaliteten til WAVE-filformatet som en beholder for rask utskifting bare begrenset egnet. Med online-konverteringen på online-konverter.com, men du har muligheten til å enkelt konvertere filer fra WAV til MP3 . Slik fungerer dette forklares her.

Fra kvalitet til komprimering – Slik konverterer du store WAV-filer til praktiske mp3-filer

WAV-filer er alltid lydfiler. Disse beholderne er i stand til å lagre musikk og tale i utmerket kvalitet. I fagområdet er WAV-filene spesielt populære fordi filene er fleksible i kvalitet. Bestemt av samplingsfrekvens og bitdybde lyder kan spilles nesten lossless. For eksempel har en CD 16 bits og en samplingsfrekvens på 44,1 kHz. I arbeidsprosesser er WAV derfor alltid å foretrekke for MP3, siden mp3-formatet plasserer en sterk komprimering på dataene og derved reduserer kvaliteten. Men å konvertere WAV til mp3 reduserer filstørrelsen ekstremt.

Konverter WAV til MP3

Selv om du ønsker å jobbe med de beste kvalitative måtene under et prosjekt og for å bytte lydfiler så lite som mulig, er omveien via mp3-formatet verdifullt. For eksempel, hvis du jobber med en kunde og det fortsatt er endringer i filene, vil det alltid være bedre hvis du konverterer WAV til mp3 på forhånd. Selv om du vil sende filer direkte fra en lydopptaker, er konverteringen verdt. Selvfølgelig kan du også ta opp direkte i mp3-format, men for eventuelle endringer er det alltid fornuftig å ha en lydversjon av best mulig kvalitet – og dette kan ikke garanteres med den harde komprimeringen av en mp3. For en enkel tellerlytter og for utførlige notater og endringsforespørsler, er en mp3 imidlertid helt tilstrekkelig. Og bare av plassen grunner, er det ganske enkelt i mange tilfeller mer praktisk å jobbe med mp3-formatet. Hvis du tar med en WAV-fil i smarttelefonen, vil du begrense lagringsplassen din ekstremt. Allerede i CD-kvalitet fyller 90 minutter allerede 1 GB som WAV. For å konvertere WAV til MP3 , tilbyr online-konverter.com deg et enkelt opplastingsskjema. Alt du trenger å gjøre er å laste opp WAV-filen og deretter få en praktisk mp3-versjon. Selv om noen igjen sendte deg en WAV-fil, vil online-konverter.com hjelpe deg – fordi du også kan lytte til kompakt mp3 på farten.

0.0/10(0 Stimmen)

Anleitung: WAV in MP3 online konvertieren

Anleitung WAV Dateien online in MP3 konvertieren
  1. Umzuwandelnde WAV-Datei auswählen
  2. Ziel-Dateityp prüfen und ggf. ändern
  3. Button "Umwandlung starten" wählen
  4. Fertig! Der Download startet auf der nächsten Seite

Hier geht es zur ausführlichen Anleitung

Folgende Konvertierungen sind derzeit mit WAV Dateien möglich:

Alle Converter und Umwandler

Informationen zu den Dateiformaten bei der Umwandlung von WAV to MP3

Von: WAV

WAV ist ein verlustfreies Containerformat, das unkomprimierte Audiodateien speichert und das Audioformat PCM beinhaltet. Dadurch bietet ein Dokument im WAV-Format eine optimale Soundqualität, auch wenn es bei einer Extrahierung, den größten Speicherp …

Dateiendung: .wav
Mehr Informationen und Umwandler für WAV

Nach: MP3

MP3 gehört zu den beliebtesten Formaten zur Speicherung von Audiodaten. Das 1982 vom Fraunhofer Institut entwickelte Dateiformat, ist in der Tonqualität im Vergleich zur CD verlustreich. Die Kompression kann je nach Einstellung der Datenrate sehr mas …

Dateiendung: .mp3
Mehr Informationen und Umwandler für MP3

Video-Anleitung: WAV til MP3

Online-Umwandeln.de ist ein Service zur Konvertierung von einem Dateityp zum Nächsten. Wir gehen vertraulich mit den Daten unserer Kunden um und bieten die Möglichkeit online und ohne Anmeldung Dateien umzuwandeln. Da die Umwandlung im Browser stattfindet, ist es auch egal ob du Mac OS, Windows, oder Linux benutzt. Alle Funktionen von Online-Umwandeln.de sind ohne Installation online verfügbar. Die umgewandelten Dateien sind immer auf der gleichen, hohen Qualität - und selbstverständlich auch ohne Wasserzeichen.

Keine Kommentare

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

 
X