WAV til MP3

Konverter online og gratis WAV til MP3

Opplastet filtype:
Velg filtype:

Konvertering i bare tre trinn

  1. Last opp fil
  2. Velg mål filtype
  3. Last ned filen!
konvertere wav til. mp3
Vi respekterer ditt privatliv! Tilkoblingen er 256 bit kryptert.
Personvernerklæring
Legg til bokmerke for Online-Konverter.com
Annonse:

Lydfiler kommer i mange forskjellige former og størrelser. De større lydfilene du behandler i hverdagen inkluderer de såkalte WAV-filene. Dette store lydformatet er perfekt for utveksling av lydkvalitetsformater av høy kvalitet, og brukes for eksempel hvis lyden skal holdes tapt. Siden dette er hvor raskt lydfiler i gigabyteområdet er opprettet, er funksjonaliteten til WAVE-filformatet som en beholder for rask utskifting bare begrenset egnet. Med online-konverteringen på online-konverter.com, men du har muligheten til å enkelt konvertere filer fra WAV til MP3 . Slik fungerer dette forklares her.

Fra kvalitet til komprimering – Slik konverterer du store WAV-filer til praktiske mp3-filer

WAV-filer er alltid lydfiler. Disse beholderne er i stand til å lagre musikk og tale i utmerket kvalitet. I fagområdet er WAV-filene spesielt populære fordi filene er fleksible i kvalitet. Bestemt av samplingsfrekvens og bitdybde lyder kan spilles nesten lossless. For eksempel har en CD 16 bits og en samplingsfrekvens på 44,1 kHz. I arbeidsprosesser er WAV derfor alltid å foretrekke for MP3, siden mp3-formatet plasserer en sterk komprimering på dataene og derved reduserer kvaliteten. Men å konvertere WAV til mp3 reduserer filstørrelsen ekstremt.

Konverter WAV til MP3

Selv om du ønsker å jobbe med de beste kvalitative måtene under et prosjekt og for å bytte lydfiler så lite som mulig, er omveien via mp3-formatet verdifullt. For eksempel, hvis du jobber med en kunde og det fortsatt er endringer i filene, vil det alltid være bedre hvis du konverterer WAV til mp3 på forhånd. Selv om du vil sende filer direkte fra en lydopptaker, er konverteringen verdt. Selvfølgelig kan du også ta opp direkte i mp3-format, men for eventuelle endringer er det alltid fornuftig å ha en lydversjon av best mulig kvalitet – og dette kan ikke garanteres med den harde komprimeringen av en mp3. For en enkel tellerlytter og for utførlige notater og endringsforespørsler, er en mp3 imidlertid helt tilstrekkelig. Og bare av plassen grunner, er det ganske enkelt i mange tilfeller mer praktisk å jobbe med mp3-formatet. Hvis du tar med en WAV-fil i smarttelefonen, vil du begrense lagringsplassen din ekstremt. Allerede i CD-kvalitet fyller 90 minutter allerede 1 GB som WAV. For å konvertere WAV til MP3 , tilbyr online-konverter.com deg et enkelt opplastingsskjema. Alt du trenger å gjøre er å laste opp WAV-filen og deretter få en praktisk mp3-versjon. Selv om noen igjen sendte deg en WAV-fil, vil online-konverter.com hjelpe deg – fordi du også kan lytte til kompakt mp3 på farten.

8.9/10(7 stemmer)

Instruksion: Konverter WAV til MP3 online

Konverter WAV na MP3 online
  1. Velg inntaksfil (WAV)
  2. Velg målfiltype og endre hvis nødvendig (MP3)
  3. Klikk på knappen "Start konvertering"
  4. Ferdig! Nedlastingen din starter automatisk på neste side.

For øyeblikket støtter vi følgende konverteringer medWAV-filer:

Alle konverteringsprogrammer

Informasjon om utvidelsene for konverteringen fra WAV til MP3

Fra: WAV

WAV er et lossless containerformat som lagrer ukomprimerte lydfiler og inneholder PCM-lydformatet. Som et resultat, gir et WAV-format-dokument optimal lydkvalitet, selv om den forbruker mest lagringsplass i forhold til andre lydformater. For å sende …

Filtype: .wav
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for WAV

Filtype: MP3

MP3 er et av de mest populære formatene for lagring av lyddata. Filformatet utviklet av Fraunhofer Institute i 1982 er lossy i lydkvalitet i forhold til CDen. Komprimering kan være svært massiv avhengig av datahastighetsinnstillingen, så et MP3-dokum …

Filtype: .mp3
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for MP3

Video-opplæring: WAV til MP3

Online-Konverter.com er en tjeneste for å konvertere filer på nettet fra en type til en annen. Vi tar vare på personvernet ditt og tar vare på filene dine. Som en del av dette, er det ingen registrering kreves på Online-Konverter.com. Som vi tilbyr vår tjeneste i en nettleser, er det ikke ' uansett om du bruker Windows, Apple OS X eller Linux. Konverteringsresultatene vil alltid være på samme, svært høy kvalitet og selvfølgelig, uten vannmerker.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *