CR2 til JPG

Jetzt kostenlos und online CR2 til JPG umwandeln!

  Datei wählen
Hochgeladener Dateityp:
Dateityp wählen:

Umwandeln in nur 3 Schritten

  1. Datei hochladen
  2. Ziel Dateityp wählen
  3. Datei herunterladen
.cr2 in jpg umwandeln
Ihre Daten werden sicher und verschlüsselt übertragen!
Hinweise zum Datenschutz
Online-Umwandeln.de zu den Favoriten hinzufügen?
Anzeige:

Profesjonelle Canon-digitalkameraer og speilreflekskameraer gir mulighet til å lagre bilder i .cr2-format. Dette formatet inneholder, i tillegg til det faktiske bildet, mer informasjon som eksponeringstid, eksponeringstid og de forskjellige fargekanalene. Derfor snakker man om .cr2-formatet også fra et råformat (engelsk: Raw-fil). Med spesiell programvare er det fortsatt mulig å redigere .cr2 bilder etterpå – grunnleggende bildeegenskaper som skarphet, fargetone, hvitbalanse, kontrast eller metning. Men noen ganger er dette ikke nødvendig, og den spesielle programvaren er ikke til stede. Hvis du bare vil konvertere en fil fra CR2 til JPG, vil online-konverter.com gjøre det for deg. Bare last opp din Canon CR2-fil, velg utdataformatet og klikk på "Start nedlastning". Hvis du vil konvertere flere .cr2-filer til JPG, vennligst bruk vår omformer for flere filer .

Enkelt konvertere CR2 til JPG online

Suplikatet CR2 i et filnavn angir det raske datafilformet for bildene fra Canon-kameraer. Rådataene, vanligvis referert til som RAW-filer, basert på det engelske ordet, er så å si det negative for digital fotografering. Fra de rå dataene, er JPEG-bildet vanligvis allerede utviklet i kameraet. Enkle kameraer lagrer kun den ferdige JPEG. Dette sparer plass og tid som trengs for å lagre filer på kortet. Dyrere kameraer har muligheten til å holde RAW og JPG, eller bare lagre RAW-formatet. Med Canon fant du i sistnevnte tilfelle bare en CR2-fil på lagringsmediet, ikke JPG. CR2-formatet gir gode fordeler for elektronisk bildebehandling sammenlignet med JPEG. Selv på tidspunktet for kjemisk fotografering, ville ingen seriøs fotograf ha kastet bort sine negativer etter å ha holdt utskriftene i hendene. Spesielt bemerkelsesverdig er det høyere dynamiske området og evnen til å endre kamerainnstillinger, som bare påvirker JPG-utviklingen, i ro på datamaskinen. I etterproduksjonen har du flere muligheter til å mørkere lys, lyse skygger eller endre belysningsstemperaturen via hvitbalanse. For dette arbeidet trenger du en spesiell rå data omformer. Enkle programmer leveres vanligvis av kameraprodusenten. Et mye større spekter av funksjoner inkluderer betalt programvare som Adobe Lightroom, Capture One, DxO Optics, Silkypix Developer Studio eller Camera RAW-filteret i Adobe Photoshop. Som et freeware oppnår RAW Therapee regelmessig fremragende testresultater. Hva alle programmer har til felles er at du må vente på det. En rekke innstillinger, en JPEG er ikke engang opprettet mellom døren og engelen, men det tar tid. Med proprietær CR2-format er det som et klassisk negativt: mulighetene for å se på det er begrenset. Den rene bildevisningen støttes nå av moderne operativsystemer. Problemet med å konvertere til et universelt brukbart format er ikke løst. I tillegg er strukturen til RAW-filer individuelt avhengig av kameraet. En programvare for visning og konvertering må alltid oppdateres for nye kameramodeller. Omvendt betyr dette også at uansett om du fortsatt kan se eller redigere rådata fra gamle kameraer innen noen år, ikke garanteres. Med formatene til de store kameraprodusentene som Canon CR2, Nikon NEF eller Olympus ORF er risikoen liten, men også kjente navn som Minolta måtte si farvel allerede fra markedet. Det er nok grunner til å konvertere CR2-filene til et format med høyere distribusjon og kompatibilitet.

  • Du er en fotograf fra Canon og vil gjerne arkivere et fremtidssikkert format i tillegg til råfilen, som fortsatt kan leses i mange år.
  • Du har ikke JPG ut av kamera, men du må dele bilder raskt og uten kostbar utvikling, for eksempel i fotobutikken eller på en online-servicepapir eller annen bestilling.
  • Du bruker ikke et Canon-kamera og har derfor ingen kompatibel programvare installert på datamaskinen.

Det beste målformatet for konverteringen er JPEG, som et filformat for det meste forkortet til de tre bokstavene JPG. Forkortelsen står for Joint Photographic Experts Group og refererer egentlig til en komprimeringsmetode som ble standardisert i 1992. Kvasi-standarden er forstått av nesten alle programmer og er vanligvis det eneste formatet du kan levere til et fotolaboratorium hvis du vil bestille eksponeringer, fotobøker eller fotogaver. Fra det likeverdige TIFF-formatet, avviker JPEG med et drastisk redusert minnebehov. On-line konvertering fra CR2-format til JPG er rask og uten innsats som en komplett rå databehandling vil innebære. Resultatet trenger ikke å gjemme seg. De opprinnelige kamerainnstillingene går ikke tapt og kan gis til råfilen som grunnleggende informasjon for konverteringen. Skjermen, for eksempel i Windows Utforsker basert på Microsoft Camera Codec Pack, fungerer i henhold til denne effektive metoden.

10.0/10(1 Stimme)

Anleitung: CR2 in JPG online konvertieren

Anleitung CR2 Dateien online in JPG konvertieren
  1. Umzuwandelnde CR2-Datei auswählen
  2. Ziel-Dateityp prüfen und ggf. ändern
  3. Button "Umwandlung starten" wählen
  4. Fertig! Der Download startet auf der nächsten Seite

Hier geht es zur ausführlichen Anleitung

Folgende Konvertierungen sind derzeit mit CR2 Dateien möglich:

Alle Converter und Umwandler

Informationen zu den Dateiformaten bei der Umwandlung von CR2 to JPG

Von: CR2

Das Format CR2 gehört zu den sogenannten RAW-Formaten und wird von digitalen Kameras genutzt, um eine größtmögliche Freiheit bei der Bildbearbeitung am PC zu ermöglichen. RAW-Formate speichern eine Vielzahl an Daten und sorgen dadurch dafür, dass di …

Dateiendung: .cr2
Mehr Informationen und Umwandler für CR2

Nach: JPG

JPG ist ein Datenformat zur Speicherung von Bildinformationen in einer Datei. Es wurde 1992 von der Joint Photographic Experts Group definiert und erfreut sich seitdem zahlreichen und stetigen Weiterentwicklungen. Die Bildinformationen müssen dabei n …

Dateiendung: .jpg
Mehr Informationen und Umwandler für JPG

Video-Anleitung: CR2 til JPG

Online-Umwandeln.de ist ein Service zur Konvertierung von einem Dateityp zum Nächsten. Wir gehen vertraulich mit den Daten unserer Kunden um und bieten die Möglichkeit online und ohne Anmeldung Dateien umzuwandeln. Da die Umwandlung im Browser stattfindet, ist es auch egal ob du Mac OS, Windows, oder Linux benutzt. Alle Funktionen von Online-Umwandeln.de sind ohne Installation online verfügbar. Die umgewandelten Dateien sind immer auf der gleichen, hohen Qualität - und selbstverständlich auch ohne Wasserzeichen.

Keine Kommentare

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

 
X