CR2 til JPG

Konverter online og gratis CR2 til JPG

Opplastet filtype:
Velg filtype:

Konvertering i bare tre trinn

  1. Last opp fil
  2. Velg mål filtype
  3. Last ned filen!
konvertere cr2 til. jpg
Vi respekterer ditt privatliv! Tilkoblingen er 256 bit kryptert.
Personvernerklæring
Legg til bokmerke for Online-Konverter.com
Annonse:

Profesjonelle Canon-digitalkameraer og speilreflekskameraer gir mulighet til å lagre bilder i .cr2-format. Dette formatet inneholder, i tillegg til det faktiske bildet, mer informasjon som eksponeringstid, eksponeringstid og de forskjellige fargekanalene. Derfor snakker man om .cr2-formatet også fra et råformat (engelsk: Raw-fil). Med spesiell programvare er det fortsatt mulig å redigere .cr2 bilder etterpå – grunnleggende bildeegenskaper som skarphet, fargetone, hvitbalanse, kontrast eller metning. Men noen ganger er dette ikke nødvendig, og den spesielle programvaren er ikke til stede. Hvis du bare vil konvertere en fil fra CR2 til JPG, vil online-konverter.com gjøre det for deg. Bare last opp din Canon CR2-fil, velg utdataformatet og klikk på "Start nedlastning". Hvis du vil konvertere flere .cr2-filer til JPG, vennligst bruk vår omformer for flere filer .

Enkelt konvertere CR2 til JPG online

Suplikatet CR2 i et filnavn angir det raske datafilformet for bildene fra Canon-kameraer. Rådataene, vanligvis referert til som RAW-filer, basert på det engelske ordet, er så å si det negative for digital fotografering. Fra de rå dataene, er JPEG-bildet vanligvis allerede utviklet i kameraet. Enkle kameraer lagrer kun den ferdige JPEG. Dette sparer plass og tid som trengs for å lagre filer på kortet. Dyrere kameraer har muligheten til å holde RAW og JPG, eller bare lagre RAW-formatet. Med Canon fant du i sistnevnte tilfelle bare en CR2-fil på lagringsmediet, ikke JPG. CR2-formatet gir gode fordeler for elektronisk bildebehandling sammenlignet med JPEG. Selv på tidspunktet for kjemisk fotografering, ville ingen seriøs fotograf ha kastet bort sine negativer etter å ha holdt utskriftene i hendene. Spesielt bemerkelsesverdig er det høyere dynamiske området og evnen til å endre kamerainnstillinger, som bare påvirker JPG-utviklingen, i ro på datamaskinen. I etterproduksjonen har du flere muligheter til å mørkere lys, lyse skygger eller endre belysningsstemperaturen via hvitbalanse. For dette arbeidet trenger du en spesiell rå data omformer. Enkle programmer leveres vanligvis av kameraprodusenten. Et mye større spekter av funksjoner inkluderer betalt programvare som Adobe Lightroom, Capture One, DxO Optics, Silkypix Developer Studio eller Camera RAW-filteret i Adobe Photoshop. Som et freeware oppnår RAW Therapee regelmessig fremragende testresultater. Hva alle programmer har til felles er at du må vente på det. En rekke innstillinger, en JPEG er ikke engang opprettet mellom døren og engelen, men det tar tid. Med proprietær CR2-format er det som et klassisk negativt: mulighetene for å se på det er begrenset. Den rene bildevisningen støttes nå av moderne operativsystemer. Problemet med å konvertere til et universelt brukbart format er ikke løst. I tillegg er strukturen til RAW-filer individuelt avhengig av kameraet. En programvare for visning og konvertering må alltid oppdateres for nye kameramodeller. Omvendt betyr dette også at uansett om du fortsatt kan se eller redigere rådata fra gamle kameraer innen noen år, ikke garanteres. Med formatene til de store kameraprodusentene som Canon CR2, Nikon NEF eller Olympus ORF er risikoen liten, men også kjente navn som Minolta måtte si farvel allerede fra markedet. Det er nok grunner til å konvertere CR2-filene til et format med høyere distribusjon og kompatibilitet.

  • Du er en fotograf fra Canon og vil gjerne arkivere et fremtidssikkert format i tillegg til råfilen, som fortsatt kan leses i mange år.
  • Du har ikke JPG ut av kamera, men du må dele bilder raskt og uten kostbar utvikling, for eksempel i fotobutikken eller på en online-servicepapir eller annen bestilling.
  • Du bruker ikke et Canon-kamera og har derfor ingen kompatibel programvare installert på datamaskinen.

Det beste målformatet for konverteringen er JPEG, som et filformat for det meste forkortet til de tre bokstavene JPG. Forkortelsen står for Joint Photographic Experts Group og refererer egentlig til en komprimeringsmetode som ble standardisert i 1992. Kvasi-standarden er forstått av nesten alle programmer og er vanligvis det eneste formatet du kan levere til et fotolaboratorium hvis du vil bestille eksponeringer, fotobøker eller fotogaver. Fra det likeverdige TIFF-formatet, avviker JPEG med et drastisk redusert minnebehov. On-line konvertering fra CR2-format til JPG er rask og uten innsats som en komplett rå databehandling vil innebære. Resultatet trenger ikke å gjemme seg. De opprinnelige kamerainnstillingene går ikke tapt og kan gis til råfilen som grunnleggende informasjon for konverteringen. Skjermen, for eksempel i Windows Utforsker basert på Microsoft Camera Codec Pack, fungerer i henhold til denne effektive metoden.

10.0/10(3 stemmer)

Instruksion: Konverter CR2 til JPG online

Konverter CR2 na JPG online
  1. Velg inntaksfil (CR2)
  2. Velg målfiltype og endre hvis nødvendig (JPG)
  3. Klikk på knappen "Start konvertering"
  4. Ferdig! Nedlastingen din starter automatisk på neste side.

For øyeblikket støtter vi følgende konverteringer medCR2-filer:

Alle konverteringsprogrammer

Informasjon om utvidelsene for konverteringen fra CR2 til JPG

Fra: CR2

CR2-formatet er et av de såkalte RAW-formatene og brukes av digitale kameraer for å gi størst mulig frihet i bildebehandlingen på PCen. RAW-formater lagrer et mangfold av data, noe som gjør digitale bilder i deres kompleksitet sammenlignbare med anal …

Filtype: .cr2
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for CR2

Filtype: JPG

JPG er et dataformat for lagring av bildeinformasjon i en fil. Den ble definert i 1992 av Joint Photographic Experts Group, og har siden hatt en rekke og jevne fremskritt. Bildedataene trenger ikke nødvendigvis å være illustrerende innhold, men kan o …

Filtype: .jpg
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for JPG

Video-opplæring: CR2 til JPG

Online-Konverter.com er en tjeneste for å konvertere filer på nettet fra en type til en annen. Vi tar vare på personvernet ditt og tar vare på filene dine. Som en del av dette, er det ingen registrering kreves på Online-Konverter.com. Som vi tilbyr vår tjeneste i en nettleser, er det ikke ' uansett om du bruker Windows, Apple OS X eller Linux. Konverteringsresultatene vil alltid være på samme, svært høy kvalitet og selvfølgelig, uten vannmerker.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *