Komprimere Video

Krymp videoer online gratis

Opplastet filtype:
Velg filtype:

Konvertering i bare tre trinn

 1. Last opp fil
 2. Velg mål filtype
 3. Last ned filen!
Vi respekterer ditt privatliv! Tilkoblingen er 256 bit kryptert.
Personvernerklæring
Legg til bokmerke for Online-Konverter.com
Annonse:

Hvis du vil sende en video eller legge den inn på nettstedet ditt, kan det være nødvendig å lage en stor videofil mindre. Online-Konverter.com lykkes med å komprimere videoen din i tre trinn:

Hvordan kan jeg krympe videoer på nettet?

 1. Last opp videofilen med knappen «Velg fil».
 2. Velg målformat (vanligvis .mp4 er et godt valg)
 3. Klikk på «Zoom ut!»
 4. Nedlastingen starter automatisk på neste side så snart konverteringen er fullført. Filen kan da bli funnet i nedlastingsmappen din.

Hvilke videoformater kan nedskaleres?

Online-Konverter.com støtter for tiden reduksjon av en rekke videoformater, inkludert følgende: .mp4, .wmv, .mov, 3GPP, AVI, VOB, .mpg, .mpeg, .gif, mkv. flv, .webm.

Komprimering av en video bruker ulike teknologier. De mest avgjørende faktorene i komprimering av en video er oppløsningen og den såkalte codec. Disse to aspektene gjelder hovedsakelig videodelen av en film. Størrelsen av audiodelen (dvs. lyden på en film) påvirkes først og fremst den bithastighet, kodeken, og antall kanaler. For eksempel kan en video inneholde lyd for stereo (to kanaler) eller surroundlyd (fire eller flere kanaler).

I det følgende forklares de enkelte aspekter nærmere i detalj:

Hvordan påvirker oppløsningen til en video filstørrelsen?

Oppløsningen er firkant størrelsen på en video. Dette betyr at en video med 4K-oppløsning (3840×2160 piksler) med full HD-oppløsning (1920×1080 piksler) i ca tar fire ganger filstørrelsen – fordi antall piksler (produktet av oppløsning) er også fire ganger så høyt.

Som bildefrekvensen påvirker (rammer per sekund), på størrelse med en video?

Rammefrekvensen er lineær til filstørrelsen av en video. I det spesielle eksempel har således en video med 60 fps (bilder per sekund – fps) to ganger størrelsen på filen resultat som en video med 30 bilder per sekund.

Som codec / filformatet påvirker bildestørrelsen?

Kodek er også svært viktig for den endelige filstørrelsen på en video. Jo bedre en codec kan komprimere videoen, desto mindre blir filen. Her, som .H264 og .h265 stor fremgang har blitt gjort, slik at med nyere kodeker betydelig mindre filer kan oppnås samtidig opprettholde kvaliteten i de senere år med kodeker.

Online-Konverter.com har allerede gjort de beste forutsetninger for oppløsning, bildefrekvens og codec som standard. Hvis du ikke endrer innstillingene slik videoen forblir i sin opprinnelige kvalitet og bare bildet og Toncodecs være optimalisert for best resultat med hensyn til kvalitet og for å få minst mulig filstørrelse.

8.2/10(16 stemmer)

Video-opplæring: Komprimere Video

Online-Konverter.com er en tjeneste for å konvertere filer på nettet fra en type til en annen. Vi tar vare på personvernet ditt og tar vare på filene dine. Som en del av dette, er det ingen registrering kreves på Online-Konverter.com. Som vi tilbyr vår tjeneste i en nettleser, er det ikke ' uansett om du bruker Windows, Apple OS X eller Linux. Konverteringsresultatene vil alltid være på samme, svært høy kvalitet og selvfølgelig, uten vannmerker.

1 kommentar

 1. karlito
  17. desember 2019

  genial side. god og oversiktlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *