JPEG til PDF

Konverter online og gratis JPEG til PDF

Opplastet filtype:
Velg filtype:

Konvertering i bare tre trinn

 1. Last opp fil
 2. Velg mål filtype
 3. Last ned filen!
konvertere jpeg til. pdf
Vi respekterer ditt privatliv! Tilkoblingen er 256 bit kryptert.
Personvernerklæring
Legg til bokmerke for Online-Konverter.com
Annonse:

Konverter JPEG til PDF online gratis. Bare velg ønsket bilde og konverter direkte med PDF Converter. Hvis du vil kombinere flere bilder i en PDF, velger du bildene i Assemble PDF-verktøyet og konverterer dem til en vanlig PDF-fil.

Hvordan kan jeg konvertere JPG til PDF?

 1. Last opp jpg-filen din.
 2. Velg målformatet (.pdf)
 3. Klikk på Start konvertering.
 4. Ferdig! Nedlastingen av pdf-filen starter på neste side

Konverter JPG til PDF – Informasjon og tips

I det daglige arbeidet på datamaskinen må alltid sendes filer. Ofte er det problemet at disse filene gir problemer når de sendes, fordi de er for store. Enten skal de derfor ikke sendes på den angitte styrken til Internett-tilkoblingen, eller størrelsen på minnet på mottakersiden tillater ikke sendingen. Dette er spesielt vanlig i bildefiler, som vanligvis er i JPEG-format (eller kortere: JPG). Her er gratis online converter online-konverter.com rette. Du kan raskt og enkelt konvertere JPG til PDF her. Dette gjør filen mye mindre og lettere å sende. En annen svært viktig fordel ved PDF-filformatet er at den kan sees på hvilken som helst datamaskin uten å måtte installere den respektive utgangsprogrammet. Så du trenger ikke å bekymre deg for om filen på mottakeren ser ut akkurat som du har sendt den fra datamaskinen. Dette er spesielt nyttig for slike viktige anledninger som en applikasjon med stor fordel. Også, hvis du vil sende maler til et utskriftstudio eller sende dem med invitasjoner, er det fornuftig å bruke PDF-filformatet for å få oppsettet. Men det er andre grunner til å konvertere JPG til PDF. PDF-filen kan ikke endres i regelen. Spesielt med bildefiler som JPEG, skjer det noen ganger at endringer gjøres som ikke er i avsenderens interesse. Med en PDF, er dette ikke lenger mulig uten videre ado. Dette tjener rett til bildet og gjør sending av bildefiler sikrere. Sammenlignet med programvare som også tilbyr konverteringen av JPG til PDF – for eksempel fra ADOBE – er tilbudet av online-konverteren gratis, krever ingen installasjon og er alltid oppdatert. Du kan også bruke den fra hvilken som helst datamaskin Bruk og konverter JPEG-filer online. Et meningsfylt tilbud som du burde prøve!

9.8/10(5 stemmer)

Instruksion: Konverter JPEG til PDF online

Konverter JPEG na PDF online
 1. Velg inntaksfil (JPEG)
 2. Velg målfiltype og endre hvis nødvendig (PDF)
 3. Klikk på knappen "Start konvertering"
 4. Ferdig! Nedlastingen din starter automatisk på neste side.

For øyeblikket støtter vi følgende konverteringer medJPEG-filer:

Alle konverteringsprogrammer

Video-opplæring: JPEG til PDF

Online-Konverter.com er en tjeneste for å konvertere filer på nettet fra en type til en annen. Vi tar vare på personvernet ditt og tar vare på filene dine. Som en del av dette, er det ingen registrering kreves på Online-Konverter.com. Som vi tilbyr vår tjeneste i en nettleser, er det ikke ' uansett om du bruker Windows, Apple OS X eller Linux. Konverteringsresultatene vil alltid være på samme, svært høy kvalitet og selvfølgelig, uten vannmerker.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *