ODT til PDF

Konverter online og gratis ODT til PDF

Opplastet filtype:
Velg filtype:

Konvertering i bare tre trinn

  1. Last opp fil
  2. Velg mål filtype
  3. Last ned filen!
konvertere odt til. pdf
Vi respekterer ditt privatliv! Tilkoblingen er 256 bit kryptert.
Personvernerklæring
Legg til bokmerke for Online-Konverter.com
Annonse:

På online-konverter.com kan du konvertere ODT til PDF med bare noen få klikk. Helt gratis og ukomplisert kan du bruke PDF Converter til å lagre ønsket ODT-dokument i PDF-format.

Fra Open Office til PDF – Konverter enkelt ODT-filer

Open Office (og Libre Office offshoot) er flotte kontorsuiter for hjemmebruk og et gratis alternativ til klassiske suiter som Microsoft Office eller Apple iWork. Men hvis du bruker Open Office, finner du at ODT-filformatet er flott for å jobbe i Open Office-pakken, men er begrenset når det brukes til offisielle dokumenter – særlig siden mange brukere ikke kan åpne eller kompromittere Open Office-filer er. Med noen få enkle trinn og riktig kunnskap kan du enkelt konvertere den store ODT til PDF-filer.

Det er derfor du bør konvertere ODT-dokumenter til PDF

Du bør alltid formatere offisielle dokumenter, faglige papirer, regninger og gjenoppta slik at de ser like ut på hver enhet som vises. Dette krever at du formaterer dokumentene som PDF, da dette gjør at filen praktisk talt er et virtuelt uttrykk . Dette har enda en fordel, for uten videre kan dokumentet ikke lenger redigeres – unntatt spesialformularfelt. PDF-filer er godt lesbare, uforanderlige filer med fast layout og for mange offisielle formål bør du foretrekke dette formatet. I tillegg, fordi PDF er et veldig vanlig og åpent format, vil brukere ikke ha noen problemer med å åpne, uansett om du bruker Windows, Linux eller Mac OS. Selv smarttelefoner og nettbrett kan åpne PDF-dokumenter allerede fra operativsystemet og krever vanligvis ingen videre programvare. Selvfølgelig trenger du et annet filformat for arbeidet ditt, for Word er standardformatet DOCX, for åpen kildekode Open Office er formatutvidelsen ODT. For å jobbe i Open Office lagrer ODT all formatering og ser det samme på alle datamaskiner (forutsatt at hver bruker har samme versjon av Open Office). Å åpne andre enheter kan imidlertid være vanskelig, ikke alle versjoner av Word eller Pages kan lese ODT-dokumenter, og layoutet endres ofte av programmet. For en feilfri lesbarhet på alle enheter kan du ikke unngå en konvertering fra ODT til PDF, men dette er ganske enkelt.

Ved å trykke på en knapp, virtuell skriver eller i elektronisk form

Den enkleste måten å konvertere ODT til PDF direkte fra Open Office er direkte i menylinjen. Forutsatt at du ikke har justert disse manuelt, er PDF-knappen plassert ved siden av utskriftsikonet i menylinjen. Ved å trykke på en knapp åpnes et skjemafelt, alt du trenger å gjøre er å velge plassering og kvalitet, og Open Office oppretter en PDF-fil som beholder hele oppsettet. En virtuell skriver lager en PDF-fil fra ODT-dokumentet ved å gi systemet en ekte utskrift. Siden en PDF-fil ikke er noe annet enn et virtuelt uttrykk, oppretter dette en opprettet fil. Det finnes forskjellige programmer for dette, men du må først installere dem på datamaskinen din. Mac OS X tilbyr også dette alternativet fra Kontekstmenyen Skriv ut, som fungerer bra på nesten alle programmer på Mac, men har problemer. En referanse fra innholdsfortegnelsen til de tilsvarende kapitlene, overskriftene og underposisjonene virker ikke i denne form for konvertering. Denne formasjonen av formatering er imidlertid spesielt ønskelig for faglig arbeid og lengre tekster. En veldig enkel og rask måte å konvertere ODT-filer til, er online-konverteringen. online-konverter.com tilbyr et enkelt online skjema, der ODT filen er lastet, så er ferdig PDF klar for nedlasting. Dette fungerer uten å åpne Open Office for første gang, og hjelper selv om du trenger å konvertere ODTer fra smarttelefonen din for rask online levering. Dette lar deg enkelt, enkelt og enkelt konvertere ODT-filer, uavhengig av enheten og programvaren.

Den raske veien til det offisielle vedlegget

PDF-filer er den beste måten for deg å sende offisielle dokumenter som CV, viktige dokumenter eller oppgaver. Enkelt å lage fra Open Office, dette er lett mulig, og nettverksomformere gir deg også muligheten til å konvertere Open Office-dokumentene når som helst. Spesielt når det må være raskt.

10.0/10(3 stemmer)

Instruksion: Konverter ODT til PDF online

Konverter ODT na PDF online
  1. Velg inntaksfil (ODT)
  2. Velg målfiltype og endre hvis nødvendig (PDF)
  3. Klikk på knappen "Start konvertering"
  4. Ferdig! Nedlastingen din starter automatisk på neste side.

For øyeblikket støtter vi følgende konverteringer medODT-filer:

Alle konverteringsprogrammer

Informasjon om utvidelsene for konverteringen fra ODT til PDF

Fra: ODT

ODT-formatet tilhører gruppen av "OpenDocument-formater" og er et åpent format for tekstfiler. ODT-filer er standardformatet for tekstdokumenter opprettet med OpenOffice eller LibreOffice . Microsoft-varianten av dette formatet er .doc elle …

Filtype: .odt
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for ODT

Filtype: PDF

PDF-filer er førstevalg når det gjelder utveksling av dokumenter. Derfor har dette formatet blitt standard for applikasjoner, CV, akademiske artikler, hele bøker (ebøker) og mye mer. PDF-formatet ble utviklet av Adobe i 1993, og er ment å muliggjøre …

Filtype: .pdf
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for PDF

Video-opplæring: ODT til PDF

Online-Konverter.com er en tjeneste for å konvertere filer på nettet fra en type til en annen. Vi tar vare på personvernet ditt og tar vare på filene dine. Som en del av dette, er det ingen registrering kreves på Online-Konverter.com. Som vi tilbyr vår tjeneste i en nettleser, er det ikke ' uansett om du bruker Windows, Apple OS X eller Linux. Konverteringsresultatene vil alltid være på samme, svært høy kvalitet og selvfølgelig, uten vannmerker.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *