PDF til EPUB

Konverter online og gratis PDF til EPUB

Opplastet filtype:
Velg filtype:

Konvertering i bare tre trinn

  1. Last opp fil
  2. Velg mål filtype
  3. Last ned filen!
konvertere pdf til. epub
Vi respekterer ditt privatliv! Tilkoblingen er 256 bit kryptert.
Personvernerklæring
Legg til bokmerke for Online-Konverter.com
Annonse:

For at PDF-dokumenter skal åpnes og leses på eBook-lesere, kan det være nødvendig å konvertere PDF-dokumenter til EPUB- e-bøker. Med online-konverter.com er en slik konvertering ikke et problem: Bare last opp PDF-filen, klikk på Konverter og last ned den ferdige EPUB. Så ingen ekstra programvare må installeres eller kjøpes!

Slik overfører du PDF-dokumenter til EPUB-format

EPUB-formatet beskriver åpen standard for ebøker. Spesielt på lesere som Amazons Kindle bøker lagres som EPUB (også skrevet ePUB). Ordet EPUB er hentet fra den engelske elektroniske publikasjonen, og dette formatet har blitt etablert som en åpen standard. Selv om de fleste eBook-lesere kan åpne pdf-filer, er det fortsatt verdt å konvertere i mange tilfeller. Slik og hvorfor konverterer du pdf til EPUB. EPUB-formatet består ikke bare av ord, sider og avsnitt, men er også full av kontrolltegn i strukturen. Lignende kontrolltegn kan også finnes i et pdf-dokument og denne lenken, for eksempel en innholdsfortegnelse med tilhørende del i filen. Spesielt takket være denne metadataen EPUB er perfekt for eBook-lesere, fordi selv på eldre enheter med eldre skjermer kan du enkelt manøvrere takket være dataene lagret i EPUB. Når du sender eller åpner en EPUB, blir den umiddelbart gjenkjent av eBook Reader, eller den åpnes i aktuelle apper som Cool Reader for Android eller iBooks for iOS. Slike eBook-leserapper er for det meste freeware, og mottakerne burde ikke ha problemer med å åpne en EPUB-fil. Den største fordelen med en EPUB-fil er kopibeskyttelsen. Hvis du sender kopibeskyttede data, kan de bare leses av mottakerne og ikke dupliseres. Selv om pdf er det ideelle formatet for å sende CV, fakturaer eller korte tekster til seminaret ved universitetet eller videreutvikling av faglig utvikling, men i mange tilfeller bør teksten bare gå til de ønskede personene. Hvis du for eksempel har skrevet en utstilling for en roman, eller hvis arbeidet ditt er en fortrolig tekst for bedriftsbruk, bør du konvertere PDF til EPUB.

Konverter PDF til EPUB online

Takket være den elektroniske omformeren er dette veldig enkelt, uten installasjon og gratis. online-konverter.com tar over alle eksisterende kontrolltegn fra et pdf-dokument og oversetter dem til EPUB-format. Enda eldre tekstbehandlingsprogrammer kan konvertere tekstene dine til pdf-format. Og selv om du en gang har fått en haug med PDF-dokumenter og bare vil lese dem på eBook-leseren, er konverteringen vel verdt det.

10.0/10(2 stemmer)

Instruksion: Konverter PDF til EPUB online

Konverter PDF na EPUB online
  1. Velg inntaksfil (PDF)
  2. Velg målfiltype og endre hvis nødvendig (EPUB)
  3. Klikk på knappen "Start konvertering"
  4. Ferdig! Nedlastingen din starter automatisk på neste side.

Informasjon om utvidelsene for konverteringen fra PDF til EPUB

Fra: PDF

PDF-filer er førstevalg når det gjelder utveksling av dokumenter. Derfor har dette formatet blitt standard for applikasjoner, CV, akademiske artikler, hele bøker (ebøker) og mye mer. PDF-formatet ble utviklet av Adobe i 1993, og er ment å muliggjøre …

Filtype: .pdf
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for PDF

Filtype: EPUB

EPUB er kort form for elektronisk publisering og ble utviklet av International Digital Publishing Forum (IDPF). Det standardiserte EPUB-formatet brukes til optimal presentasjon av dokumenter på e-boklesere. Filene tilpasser tekstinnholdet til skjerms …

Filtype: .epub
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for EPUB

Video-opplæring: PDF til EPUB

Online-Konverter.com er en tjeneste for å konvertere filer på nettet fra en type til en annen. Vi tar vare på personvernet ditt og tar vare på filene dine. Som en del av dette, er det ingen registrering kreves på Online-Konverter.com. Som vi tilbyr vår tjeneste i en nettleser, er det ikke ' uansett om du bruker Windows, Apple OS X eller Linux. Konverteringsresultatene vil alltid være på samme, svært høy kvalitet og selvfølgelig, uten vannmerker.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *