AVI til MP4

Konverter online og gratis AVI til MP4

Opplastet filtype:
Velg filtype:

Konvertering i bare tre trinn

  1. Last opp fil
  2. Velg mål filtype
  3. Last ned filen!
konvertere avi til. mp4
Vi respekterer ditt privatliv! Tilkoblingen er 256 bit kryptert.
Personvernerklæring
Legg til bokmerke for Online-Konverter.com
Annonse:

AVI-filer (Audio Video Interleave) er såkalte containerformater for lyd-, video- og tekstinnhold. AVI-formatet ble utviklet av Windows i 1992 for å spille av audiovisuelle data på operativsystemet og opprinnelig tjent som en forlengelse av RIFF (Resource Interchange File Format).

I dag brukes AVI-filer hovedsakelig til å vise videoer i standardoppløsning på PCen. For eksempel er .divx-filene i DivX-videosoftware (versjon 3 til 6) basert på AVI-beholdere. Enheter som har denne programvaren installert, kan derfor spille det tilsvarende innholdet. Mange andre multimedieprogrammer samt mange DVD-spillere behandler nå AVI-formatet. Men siden de enkelte teksten, kan videoer og lydspor krypteres annerledes, noen ganger oppstår problemer under avspilling. For eksempel er det ikke noe standardisert aspektforhold i AVI, noe som kan forårsake skift i avspilling. I tillegg er visning av undertekster i AVI-format ikke veldig bra. Bilder som teksting kan ikke sendes ut.

Av denne grunn kan det være nyttig å konvertere filer fra AVI til MP4. Også MP4-filer kan inneholde multimedieinnhold: I tillegg til lyd, video og tekst, men også teksting, kan 2D- og 3D-grafikk lagres. En annen fordel: I motsetning til AVI er MP4-formatet i henhold til ISO / IEC 14496-12 og -14 sertifisert av MPEG (Moving Picture Experts Group) og har siden blitt standard for MPEG-4-filer. Oppmerksomhet bør alltid betales ved bruk av begge formater: Siden MP4 og AVI er et containerformat, tillater filtypen .mp4 ikke noe konklusjoner med innholdet som filtypenavn .avi.

For å konvertere AVI til MP4 trenger du vanligvis en multimedieprogramvare. Takket være online-konverter.com, kan innholdet fra AVI til MP4 enkelt konverteres online uten registrering, raskt og gratis.

Test omformeren med en gang! Bare last opp filen og konverter den fra AVI til MP4 med ett klikk. Etter noen sekunder er innholdet tilgjengelig for nedlasting i et nytt format.

7.2/10(5 stemmer)

Instruksion: Konverter AVI til MP4 online

Konverter AVI na MP4 online
  1. Velg inntaksfil (AVI)
  2. Velg målfiltype og endre hvis nødvendig (MP4)
  3. Klikk på knappen "Start konvertering"
  4. Ferdig! Nedlastingen din starter automatisk på neste side.

Informasjon om utvidelsene for konverteringen fra AVI til MP4

Fra: AVI

.Avi-filformatet er et containerformat utviklet av Microsoft for lyd- og videofiler. Forkortelsen står for .avi En udio V ideo jeg nterleave, noe som betyr så mye som "integrering av lyd og video data" og er en beskrivelse av de tekniske ba …

Filtype: .avi
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for AVI

Filtype: MP4

MP4 er et containerformat som kan inneholde multimedieinnhold som video- og lydspor, grafikk, 2D- og 3D-animasjoner, teksttekster, interaktive applikasjoner i form av menyer og mye mer. Til tross for den sterke komprimeringen, gir en fil i MP4-format …

Filtype: .mp4
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for MP4

Video-opplæring: AVI til MP4

Online-Konverter.com er en tjeneste for å konvertere filer på nettet fra en type til en annen. Vi tar vare på personvernet ditt og tar vare på filene dine. Som en del av dette, er det ingen registrering kreves på Online-Konverter.com. Som vi tilbyr vår tjeneste i en nettleser, er det ikke ' uansett om du bruker Windows, Apple OS X eller Linux. Konverteringsresultatene vil alltid være på samme, svært høy kvalitet og selvfølgelig, uten vannmerker.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *