TIF til PDF

Konverter online og gratis TIF til PDF

Opplastet filtype:
Velg filtype:

Konvertering i bare tre trinn

  1. Last opp fil
  2. Velg mål filtype
  3. Last ned filen!
konvertere tif til. pdf
Vi respekterer ditt privatliv! Tilkoblingen er 256 bit kryptert.
Personvernerklæring
Legg til bokmerke for Online-Konverter.com
Annonse:

.TIF-filer er bildefiler – for eksempel fra skannede dokumenter. I motsetning til andre bildeformater som .jpeg eller .png, kan en TIF-fil også inneholde flere sider – akkurat som et .pdf-dokument. Slik konverterer du en TIF til PDF: 1.) Last opp .tif- eller .tiff-dokumentet ved å klikke på "Velg fil". 2.) Velg .pdf som målformat. 3.) Klikk på "Start konvertering", og konverteringen fra tif til pdf begynner 4.) Last ned det konverterte .pdf-dokumentet på nedlastingssiden hvis du har flere .tif-filer i en. vil slå sammen pdf, bare bruk verktøyet for flere filer på midten av denne siden.

Lag klumpete tif-filer til kompakte jpg-bilder – gratis og uten nedlasting

Det taggede bildefilformatet har blitt et mindre populært format for lagring av bildefiler – selv om det fremdeles er mye brukt i utskrift. Mange DSLR-er er også i stand til å sende ut tif-filer (også tiff). Tif er så populær for utskrift fordi den støtter en cyan-gul-magenta fargemodell og derfor kan reproduseres i farger av skrivere. For praktisk sending anbefaler vi imidlertid å konvertere formatet til PDF , et mye mer vanlig filutvekslingsformat som kan leses av alle moderne enheter.

Konverter TIF-filer fra digitalkameraet

TIF-formatet er et populært format for bilder med 32-biters fargedybde og brukes derfor når du arbeider med RAW-kameraer. Uansett hvor du trenger best mulig kvalitet for behandling, garanterer en tif-fil deg full fleksibilitet. Siden et tif-bilde ikke har et så ekstremt tap av kvalitet som en jpg, er filen også mange ganger større. Dette har imidlertid også sine ulemper: TIF-bilder er store og klumpete, spesielt når du håndterer filene. Mange eldre datamaskiner tar bare noen få sekunder å vise dem, og massesending av tif-filer er umulig. Det er derfor viktig å formatere filene før du sender dem inn. Og tif-filer er ikke et enhetlig format i seg selv, fordi det er forskjellige standarder for spesifikasjonene. For en enkel utveksling er her et godt eksempel: pdf – hvis du konverterer tif til pdf, kan bildene dine leses på hvilken som helst enhet. Pdf-filene er populære som fakturaer, applikasjoner eller dokumenter, fordi mottakerne ikke lett kan gjøre endringer i pdfs. Hvis du for eksempel vil at en kunde skal gjøre et valg fra tif-bilder eller sende de beste øyeblikksbildene av kameraet til ektefellen din for en kort vurdering, bør du konvertere tif til pdf og muliggjøre praktisk forsendelse. Konverteringen fra tiff til pdf gjør også visning i lesere som Acrobat Reader, Preview eller iBooks spesielt enkelt. Spesielt TIF-filer er så klumpete, det er noen vanskeligheter med å konvertere dem. Med den elektroniske omformeren kan du enkelt laste opp tiff-filene dine og konvertere dem til pdf-format uten installasjon. Dette gjør bildene enkle å se og håndtere, og vanskelige å redigere. Takket være den elektroniske omformeren kan du konvertere større bildefiler fra tiff-kameraet til pdf veldig raskt og med bare noen få klikk og forberede dem for enkel levering eller opplasting. Tross alt er jpg-formatet mye mer vanlig, kompakt og enklere å bruke.

10.0/10(3 stemmer)

Instruksion: Konverter TIF til PDF online

Konverter TIF na PDF online
  1. Velg inntaksfil (TIF)
  2. Velg målfiltype og endre hvis nødvendig (PDF)
  3. Klikk på knappen "Start konvertering"
  4. Ferdig! Nedlastingen din starter automatisk på neste side.

For øyeblikket støtter vi følgende konverteringer medTIF-filer:

Alle konverteringsprogrammer

Informasjon om utvidelsene for konverteringen fra TIF til PDF

Fra: TIF

Filformatet TIFF eller TIF er et filutvekslingsformat som brukes i både utskrift og digitale kameraer. TIF er forkortelsen for Tagged Image File og er skrevet som en kortere versjon av Tagged Image File Format (TIFF), men det er ingen substantielle f …

Filtype: .tif
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for TIF

Filtype: PDF

PDF-filer er førstevalg når det gjelder utveksling av dokumenter. Derfor har dette formatet blitt standard for applikasjoner, CV, akademiske artikler, hele bøker (ebøker) og mye mer. PDF-formatet ble utviklet av Adobe i 1993, og er ment å muliggjøre …

Filtype: .pdf
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for PDF

Video-opplæring: TIF til PDF

Online-Konverter.com er en tjeneste for å konvertere filer på nettet fra en type til en annen. Vi tar vare på personvernet ditt og tar vare på filene dine. Som en del av dette, er det ingen registrering kreves på Online-Konverter.com. Som vi tilbyr vår tjeneste i en nettleser, er det ikke ' uansett om du bruker Windows, Apple OS X eller Linux. Konverteringsresultatene vil alltid være på samme, svært høy kvalitet og selvfølgelig, uten vannmerker.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *