RTF til PDF

Konverter online og gratis RTF til PDF

Opplastet filtype:
Velg filtype:

Konvertering i bare tre trinn

  1. Last opp fil
  2. Velg mål filtype
  3. Last ned filen!
konvertere rtf til. pdf
Vi respekterer ditt privatliv! Tilkoblingen er 256 bit kryptert.
Personvernerklæring
Legg til bokmerke for Online-Konverter.com
Annonse:

RTF-filer (Rich Text Format) er tekstfiler som er opprettet, for eksempel ved hjelp av Wordpad på Microsoft Windows. Med online-konverter.com kan RTF-filer enkelt konverteres til det velkjente .PDF-formatet. RTF-dokumentene er nå blant de mer eksotiske tekstdokumenter på nettet, og dette skyldes også den omfattende bruken av gratis kontorsuiter. RTF (eller Rich Text Files) er blant de primære bergarter av nettverket og ble allerede introdusert i 1987 som et universelt tekstformat. Ingen terskelkommunikasjon på slutten av 80-tallet er mer enn stygg i dag, så la oss vise deg hvordan du konverterer RTF til PDF på online-konverter.com. RTF har faktisk vært et alternativ til Word, Pages eller Google Dokumenter på eldre datamaskiner, fordi RTF-dokumenter også kan åpnes uten et spesielt tekstbehandlingsprogram. Operativsystemer har vært i stand til å skrive og lese RTF i flere tiår. For en stund var dette et godt alternativ til å sende korte notater eller lenker, fordi en RTF er en ren og derfor veldig liten tekstfil. Og for denne filen er formatering valgfri. Så hvis du bare lette etter en lang, uformatert tekst, var dette formatet ideelt for å spare båndbredde. Men før du sender en RTF i dag, bør du definitivt konvertere RTF til PDF. Fordi i mellomtiden mottak av en RTF mange brukere bør være ganske mistenkelig, særlig siden tekstredigeringsprogrammet, der for eksempel Apple jobber med RTF, ligner redaktøren for systemet. Og for å skrive og sende .doc-filer har det rett og slett regnet, da disse ikke bare er tilgjengelige for media, men også formatering som skriftstørrelse og type. I tillegg, siden Google Dokumenter, har hver datamaskin med Internett-tilgang tilgang til tekstbehandlingsprogramvare. Hvis du fortsatt har RTF-dokumenter på datamaskinen din, bør du konvertere dem til PDF for bedre håndtering. Slik blir dine eldre tekstdokumenter fremtidssikre. Du kan også ta PDF-filer i lesere eller på smarttelefonen og lese dem når som helst.

Konverter RTF online til PDF-dokumenter

Konvertere RTF til PDF er ikke bare en god ide av klarhetshensyn, men også fordi det bidrar til å forhindre overskriving av dataene. I PDF-format vil det være vanskelig for deg eller mottakerne av filene dine å redigere tekstdataene. På online-konverter.com kan du enkelt konvertere RTF til PDF uten å laste ned. Selv om du fortsatt bruker RTF-formatet til å skrive korte notater, er dette fornuftig. Ved hjelp av PDF-dokumenter kan du opprette en fremtidssikret database og til og med arkiv korte notater. Spesielt hvis du vil gjøre dine rike tekstfiler offisielle (for eksempel en CV eller en regning), bør du definitivt konvertere til PDF.

10.0/10(1 stemme)

Instruksion: Konverter RTF til PDF online

Konverter RTF na PDF online
  1. Velg inntaksfil (RTF)
  2. Velg målfiltype og endre hvis nødvendig (PDF)
  3. Klikk på knappen "Start konvertering"
  4. Ferdig! Nedlastingen din starter automatisk på neste side.

For øyeblikket støtter vi følgende konverteringer medRTF-filer:

Alle konverteringsprogrammer

Informasjon om utvidelsene for konverteringen fra RTF til PDF

Fra: RTF

RTF-formatet ble introdusert i 1987 av Microsoft. RTF står for Rich Text Format , er et filformat for formaterte tekstfiler, og kan derfor, i motsetning til .txt, også inneholde formatering. Under Windows kan RTF-filer åpnes og redigeres med Wordpad, …

Filtype: .rtf
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for RTF

Filtype: PDF

PDF-filer er førstevalg når det gjelder utveksling av dokumenter. Derfor har dette formatet blitt standard for applikasjoner, CV, akademiske artikler, hele bøker (ebøker) og mye mer. PDF-formatet ble utviklet av Adobe i 1993, og er ment å muliggjøre …

Filtype: .pdf
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for PDF

Video-opplæring: RTF til PDF

Online-Konverter.com er en tjeneste for å konvertere filer på nettet fra en type til en annen. Vi tar vare på personvernet ditt og tar vare på filene dine. Som en del av dette, er det ingen registrering kreves på Online-Konverter.com. Som vi tilbyr vår tjeneste i en nettleser, er det ikke ' uansett om du bruker Windows, Apple OS X eller Linux. Konverteringsresultatene vil alltid være på samme, svært høy kvalitet og selvfølgelig, uten vannmerker.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *