PNG til JPG

Konverter online og gratis PNG til JPG

Opplastet filtype:
Velg filtype:

Konvertering i bare tre trinn

  1. Last opp fil
  2. Velg mål filtype
  3. Last ned filen!
konvertere png til. jpg
Vi respekterer ditt privatliv! Tilkoblingen er 256 bit kryptert.
Personvernerklæring
Legg til bokmerke for Online-Konverter.com
Annonse:

Bare konverter PNG-grafikk til JPG-format

PNG-filformatet er et utmerket format for overføring av grafikk eller bilder uten tap. Spesielt i utformingen av det bærbare nettverket er grafikk uunnværlig, men et png-bilde er ikke umiddelbart lesbart for alle. Derfor er det noen ganger nødvendig å konvertere en png til jpg, spesielt før du sender e-post eller før du smelter sammen i dokumenter. Dette er et viktig skritt for å oppnå enklere håndtering av bildefiler.

Forskjeller PNG og JPG

For designere er png veldig populær av to enkle grunner, dette filformatet gir ikke bare relativt små filstørrelser, men også kart transparenter. Dette er ekstremt nyttig når du integrerer logoer eller vannmerker. Men alt dette anbefales ikke alltid for rask bildelevering, da png-filene fortsatt er relativt store. I tillegg kan du ikke gi hver mottaker muligheten til å bruke png-filen, inkludert transparenter. For eksempel kan png logoer beleilig brukes som e-post signaturer gjennom konvertering til jpg-format, eller flere logo forslag sendes for godkjenning av en kunde som jpg. Også, for rask visning på farten på telefonen din, er det ofte lettere å få tilgang til de raske jpg-filene. Spesielt nettsteder som Facebook eller Twitter er mye bedre og raskere når de arbeider med jpg-filer.

Konverter PNG til JPG online

Hvis du oppretter PNG-filene på din egen datamaskin, kan du allerede endre størrelsen på dem når du eksporterer fra Photoshop, Illustrator eller Pixelmator. På den annen side, hvis du lager png-filer gjennom skjermbilder på Mac-maskiner, er det ikke mulig å endre størrelsen på dem før du eksporterer. Uten å gå gjennom et komplekst og stort bilderedigeringsprogram, blir konvertering uten en online-omformer vanskelig. Og spesielle omformere må først installeres og kreve ekstra datakraft. Med online-konverter.com er det med noen få klikk og er også helt gratis. Du må bare laste opp png og filen vil bli sendt ut i jpg-format for enkel frakt og bedre håndtering. PNG-formatet kan være ekstremt fleksibelt og tilbyr allsidige applikasjonsmetoder som en logo eller overlegg, fremfor alt gjennom transparenter. Men for rask frakt og sikker kompatibilitet på alle enheter, må du konvertere png til jpg. Fordi dette sikrer en liten filstørrelse og kompatibilitet på alle enheter. Og siden jpg-filer er mye lettere å komprimere og ikke har gjennomsiktighet i form av en integrert alfakanal, er disse bildefilene mer anbefalbare for frakt.

9.8/10(5 stemmer)

For øyeblikket støtter vi følgende konverteringer medPNG-filer:

Alle konverteringsprogrammer

Informasjon om utvidelsene for konverteringen fra PNG til JPG

Fra: PNG

.Png ( Portable Network Graphics ) -filer er tapsløse komprimerte bildefiler. PNG støtter, ligner .gif og i motsetning til .jpeg også transparenter i bildet. .PNG-filer er vanligvis mye større i bilder enn (mer komprimert) .JPG-format, så .png brukes …

Filtype: .png
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for PNG

Filtype: JPG

JPG er et dataformat for lagring av bildeinformasjon i en fil. Den ble definert i 1992 av Joint Photographic Experts Group, og har siden hatt en rekke og jevne fremskritt. Bildedataene trenger ikke nødvendigvis å være illustrerende innhold, men kan o …

Filtype: .jpg
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for JPG

Video-opplæring: PNG til JPG

Online-Konverter.com er en tjeneste for å konvertere filer på nettet fra en type til en annen. Vi tar vare på personvernet ditt og tar vare på filene dine. Som en del av dette, er det ingen registrering kreves på Online-Konverter.com. Som vi tilbyr vår tjeneste i en nettleser, er det ikke ' uansett om du bruker Windows, Apple OS X eller Linux. Konverteringsresultatene vil alltid være på samme, svært høy kvalitet og selvfølgelig, uten vannmerker.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *