EPS til JPG

Jetzt kostenlos und online EPS til JPG umwandeln!

  Datei wählen
Hochgeladener Dateityp:
Dateityp wählen:

Umwandeln in nur 3 Schritten

  1. Datei hochladen
  2. Ziel Dateityp wählen
  3. Datei herunterladen
.eps in jpg umwandeln
Ihre Daten werden sicher und verschlüsselt übertragen!
Hinweise zum Datenschutz
Online-Umwandeln.de zu den Favoriten hinzufügen?
Anzeige:

Formatet EPS er fortsatt et av de mest populære formatene i grafisk design. EPS er utviklet av Adobe siden 1987 for utveksling av grafikk og er ideell for eksport fra grafisk design programvare som Adobe Illustrator. EPS-formatet støttes av mange programmer, inkludert CorelDraw eller gratis bildebehandlingsprogramvare GIMP. Ikke desto mindre er EPS for tiden ikke et vanlig format på nettet, og mobile enheter mislykkes ofte helt når du åpner EPS-filene. For illustratorer er EPS-filer et ekstremt nyttig format fordi de ikke lagrer bilder og fonter piksel med piksel, men justerer linjer som vektorer. Så mens en JPG inneholder en slags informasjon for hver eneste piksel av et bilde, lagrer EPS-filer vektorer. I denne modusen er objekter, rastergrafikk eller separasjonsfiler integrert i EPS, og fordelen er åpenbar: en EPS-fil kan fritt skaleres – så lenge det tilsvarende programmet kan tolke justeringen av alle bildeobjekter til hverandre. Selv om dette ikke er mulig, har mange EPS-objekter ofte et (valgfritt) forhåndsvisningsbilde med lav oppløsning. Dette fører ofte til den frustrerende effekten av å kunne forhåndsvise bildet på datamaskinen, men ikke å kunne åpne det. EPS-filer er en viktig del av design og utskrift. Og for mange profesjonelle applikasjoner er EPS et viktig utvekslingsformat. For eksempel bør en firmalogo ideelt sett eksistere som EPS. Men hvis du ikke har et designprogram eller prøver å få tilgang til EPS-filer fra smarttelefonen, er konverteringen uunngåelig. Selv om grafiske designprogrammer lar deg konvertere EPS til JPG, tar de litt tid å åpne, og i mange tilfeller er det ikke gratis.

Å konvertere EPS-illustrasjoner til JPG-bilder gratis

Raskere og enklere fordi opplastingen til online-konverter.com. Alt du trenger å gjøre er å laste opp EPS-filen, og den blir automatisk konvertert til en JPG. Så du kan se illustrasjonen eller den designede logoen på farten, eller dele enkelt og enkelt med vennene dine. Ved utveksling av ideer med kunder er det også viktig å forvandle EPS til JPG , fordi det er tilstrekkelig å forhåndsvise fil i JPG for en enkel tilbakemelding. På online-konverter.com kan du lage praktiske JPGer fra store illustrasjoner på bare noen få klikk, og gjør komplisert vektorgrafik til bilder som er kompatible med alle enheter og alle nettsteder – og mye lettere å sende via e-post.

0.0/10(0 Stimmen)

Folgende Konvertierungen sind derzeit mit EPS Dateien möglich:

Alle Converter und Umwandler

Informationen zu den Dateiformaten bei der Umwandlung von EPS to JPG

Von: EPS

Bei .eps Dateien handelt es sich um gekapselte Postscript-Dateien (englisch: Encapsulated Postscript). .EPS Dateien können (ähnlich wie PDF) zum Beispiel Bilder, Text oder Vektorgrafiken enthalten - daher ist eine Konvertierung in Bildformate wie .pn …

Dateiendung: .eps
Mehr Informationen und Umwandler für EPS

Nach: JPG

JPG ist ein Datenformat zur Speicherung von Bildinformationen in einer Datei. Es wurde 1992 von der Joint Photographic Experts Group definiert und erfreut sich seitdem zahlreichen und stetigen Weiterentwicklungen. Die Bildinformationen müssen dabei n …

Dateiendung: .jpg
Mehr Informationen und Umwandler für JPG

Video-Anleitung: EPS til JPG

Online-Umwandeln.de ist ein Service zur Konvertierung von einem Dateityp zum Nächsten. Wir gehen vertraulich mit den Daten unserer Kunden um und bieten die Möglichkeit online und ohne Anmeldung Dateien umzuwandeln. Da die Umwandlung im Browser stattfindet, ist es auch egal ob du Mac OS, Windows, oder Linux benutzt. Alle Funktionen von Online-Umwandeln.de sind ohne Installation online verfügbar. Die umgewandelten Dateien sind immer auf der gleichen, hohen Qualität - und selbstverständlich auch ohne Wasserzeichen.

Keine Kommentare

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

 
X