EPS til JPG

Konverter online og gratis EPS til JPG

Opplastet filtype:
Velg filtype:

Konvertering i bare tre trinn

  1. Last opp fil
  2. Velg mål filtype
  3. Last ned filen!
konvertere eps til. jpg
Vi respekterer ditt privatliv! Tilkoblingen er 256 bit kryptert.
Personvernerklæring
Legg til bokmerke for Online-Konverter.com
Annonse:

Formatet EPS er fortsatt et av de mest populære formatene i grafisk design. EPS er utviklet av Adobe siden 1987 for utveksling av grafikk og er ideell for eksport fra grafisk design programvare som Adobe Illustrator. EPS-formatet støttes av mange programmer, inkludert CorelDraw eller gratis bildebehandlingsprogramvare GIMP. Ikke desto mindre er EPS for tiden ikke et vanlig format på nettet, og mobile enheter mislykkes ofte helt når du åpner EPS-filene. For illustratorer er EPS-filer et ekstremt nyttig format fordi de ikke lagrer bilder og fonter piksel med piksel, men justerer linjer som vektorer. Så mens en JPG inneholder en slags informasjon for hver eneste piksel av et bilde, lagrer EPS-filer vektorer. I denne modusen er objekter, rastergrafikk eller separasjonsfiler integrert i EPS, og fordelen er åpenbar: en EPS-fil kan fritt skaleres – så lenge det tilsvarende programmet kan tolke justeringen av alle bildeobjekter til hverandre. Selv om dette ikke er mulig, har mange EPS-objekter ofte et (valgfritt) forhåndsvisningsbilde med lav oppløsning. Dette fører ofte til den frustrerende effekten av å kunne forhåndsvise bildet på datamaskinen, men ikke å kunne åpne det. EPS-filer er en viktig del av design og utskrift. Og for mange profesjonelle applikasjoner er EPS et viktig utvekslingsformat. For eksempel bør en firmalogo ideelt sett eksistere som EPS. Men hvis du ikke har et designprogram eller prøver å få tilgang til EPS-filer fra smarttelefonen, er konverteringen uunngåelig. Selv om grafiske designprogrammer lar deg konvertere EPS til JPG, tar de litt tid å åpne, og i mange tilfeller er det ikke gratis.

Å konvertere EPS-illustrasjoner til JPG-bilder gratis

Raskere og enklere fordi opplastingen til online-konverter.com. Alt du trenger å gjøre er å laste opp EPS-filen, og den blir automatisk konvertert til en JPG. Så du kan se illustrasjonen eller den designede logoen på farten, eller dele enkelt og enkelt med vennene dine. Ved utveksling av ideer med kunder er det også viktig å forvandle EPS til JPG , fordi det er tilstrekkelig å forhåndsvise fil i JPG for en enkel tilbakemelding. På online-konverter.com kan du lage praktiske JPGer fra store illustrasjoner på bare noen få klikk, og gjør komplisert vektorgrafik til bilder som er kompatible med alle enheter og alle nettsteder – og mye lettere å sende via e-post.

9.7/10(3 stemmer)

For øyeblikket støtter vi følgende konverteringer medEPS-filer:

Alle konverteringsprogrammer

Informasjon om utvidelsene for konverteringen fra EPS til JPG

Fra: EPS

I .eps-filer er innkapslede Postscript-filer (engelsk: Encapsulated Postscript). For eksempel kan .EPS-filer inneholde bilder, tekst eller vektorgrafikk (ligner PDF) - så det er mulig å konvertere til bildeformater som .png, men selvfølgelig også til …

Filtype: .eps
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for EPS

Filtype: JPG

JPG er et dataformat for lagring av bildeinformasjon i en fil. Den ble definert i 1992 av Joint Photographic Experts Group, og har siden hatt en rekke og jevne fremskritt. Bildedataene trenger ikke nødvendigvis å være illustrerende innhold, men kan o …

Filtype: .jpg
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for JPG

Video-opplæring: EPS til JPG

Online-Konverter.com er en tjeneste for å konvertere filer på nettet fra en type til en annen. Vi tar vare på personvernet ditt og tar vare på filene dine. Som en del av dette, er det ingen registrering kreves på Online-Konverter.com. Som vi tilbyr vår tjeneste i en nettleser, er det ikke ' uansett om du bruker Windows, Apple OS X eller Linux. Konverteringsresultatene vil alltid være på samme, svært høy kvalitet og selvfølgelig, uten vannmerker.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *