Komprimere PDF

Krymp PDF nå og gratis!

Opplastet filtype:
Velg filtype:

Konvertering i bare tre trinn

  1. Last opp fil
  2. Velg mål filtype
  3. Last ned filen!
Vi respekterer ditt privatliv! Tilkoblingen er 256 bit kryptert.
Personvernerklæring
Legg til bokmerke for Online-Konverter.com
Annonse:

Noen ganger er PDF-dokumenter for store til å sendes via e-post. Med Online-Konverter.com kan PDF-dokumenter reduseres betraktelig med lite eller ingen kvalitetstap, slik at selv store dokumenter kan sendes via e-post.

Hvordan kan jeg krympe PDF-filer?

  1. Last opp PDF-filen.
  2. Velg ønsket oppløsning (se nedenfor).
  3. Klikk «Start konvertering».
  4. Nedlastingen av det komprimerte PDF-dokumentet starter på neste side – ferdig!

Når du komprimerer PDF-dokumenter kan du velge DPI-nummer selv. DPI står for punkter per tomme og er ikke noe mer enn oppløsningen (= kvaliteten) på PDF-dokumentet.
150 DPI er vanligvis tilstrekkelig for tekstdokumenter og skannede dokumenter, slik at du vanligvis kan redusere PDF-dokumentene dine betydelig.

Komprimere PDF uten tap av kvalitet:

Hvis du vil redusere størrelsen på PDF-filene dine uten å miste kvaliteten, bør du velge et DPI-nummer på rundt 300 DPI . Dette sikrer at dokumentet forblir leselig selv med normale (f.eks. A4) utskrifter. Hvis dette ikke er nok til å redusere størrelsen på dokumentet, har du fortsatt muligheten til å dele PDF-dokumentet for å sende det i flere deler eller enkelt sider. Dessverre er en viss størrelse per side nødvendig for å oppnå høy kvalitet – en veldig liten fil med veldig høy kvalitet er derfor ikke alltid mulig.

8.3/10(4 stemmer)

Video-opplæring: Komprimere PDF

Online-Konverter.com er en tjeneste for å konvertere filer på nettet fra en type til en annen. Vi tar vare på personvernet ditt og tar vare på filene dine. Som en del av dette, er det ingen registrering kreves på Online-Konverter.com. Som vi tilbyr vår tjeneste i en nettleser, er det ikke ' uansett om du bruker Windows, Apple OS X eller Linux. Konverteringsresultatene vil alltid være på samme, svært høy kvalitet og selvfølgelig, uten vannmerker.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *