PSD til PDF

Konverter online og gratis PSD til PDF

Opplastet filtype:
Velg filtype:

Konvertering i bare tre trinn

 1. Last opp fil
 2. Velg mål filtype
 3. Last ned filen!
konvertere psd til. pdf
Vi respekterer ditt privatliv! Tilkoblingen er 256 bit kryptert.
Personvernerklæring
Legg til bokmerke for Online-Konverter.com
Annonse:

PSD-filformatet er det vanlige standardfilformatet til den kjente bildedigeringsprogramvaren "Adobe Photoshop". Dette filformatet tillater videre redigering av bildefiler med Adobe Photoshop, men kan også åpnes (nesten) bare av samme programvare. Et problem oppstår hvis du ikke har denne programvaren tilgjengelig, men vil fortsatt se på en slik fil. PDF-formatet (Portable Document Format) filformat er et filformat som er opprettet for å gjøre dokumenter så vidt tilgjengelige som mulig. Fordi disse filene kan leses av nesten hvilken som helst datamaskin, nettbrett, e-bokleser eller mobiltelefon, brukes den ofte som standardformat i en hvilken som helst filutveksling for å sikre at mottakeren kan se filen. En .pdf-fil kan bestå av tekster, bilder eller en blanding av begge. Konvertere en PSD-fil til en PDF-fil kan dermed tilby et svært bredt spekter av fordeler:

 • Filen kan gjøres tilgjengelig for mottakeren uten behov for dyre eller spesiell programvare (i dette tilfellet Adobe Photoshop).
 • Filen kan vises på nesten alle mobile enheter, for eksempel e-boklesere, tabletter eller mobiltelefoner.
 • Ved utveksling av e-post med offentlige institusjoner eller firmaer er PDF-filer standard.
 • Filen kan tilbys av formatet bedre enn nedlasting på Internett.
 • Filen kan ikke forfalskes eller redigeres etterpå.
 • Filen er virusbeskyttet og representerer ikke lenger en sikkerhetsrisiko.

Tradisjonelt konverteres en PSD-fil til en PDF-fil komplisert. Først og fremst trenger du Adobe Photoshop for konvertering, der du åpner filen og lagrer den som en bildefil. Etter det må bildefilen konverteres igjen på en relativt ubeleilig måte for å komme frem til PDF-formatet. Photoshop-programvare er dyrt og de fleste datamaskinbrukere har det ikke – slik at konvertering mislykkes ved første trinn. Et profesjonelt middel tilbys av online-konverteringen, som du kan konvertere PSD til PDF på nettet på kort tid. På grunn av den enkle og ukompliserte operasjonen er det ikke nødvendig med forkunnskaper. Den frie bruken sparer deg for alle kostnadene som måtte brukes på programvare, og konverteringen fungerer i sekunder uten spesielle omveier.

9.3/10(3 stemmer)

Instruksion: Konverter PSD til PDF online

Konverter PSD na PDF online
 1. Velg inntaksfil (PSD)
 2. Velg målfiltype og endre hvis nødvendig (PDF)
 3. Klikk på knappen "Start konvertering"
 4. Ferdig! Nedlastingen din starter automatisk på neste side.

For øyeblikket støtter vi følgende konverteringer medPSD-filer:

Alle konverteringsprogrammer

Informasjon om utvidelsene for konverteringen fra PSD til PDF

Fra: PSD

Den profesjonelle bildebehandlingsprogramvaren Photoshop lagrer filer i formatet PSD, Photoshop Document. Disse filene tillater lagring av alle arbeidssteg og -nivåer og gir dermed en lossless tilgang til alt arbeid på dokumentet. Som et prinsipp bør …

Filtype: .psd
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for PSD

Filtype: PDF

PDF-filer er førstevalg når det gjelder utveksling av dokumenter. Derfor har dette formatet blitt standard for applikasjoner, CV, akademiske artikler, hele bøker (ebøker) og mye mer. PDF-formatet ble utviklet av Adobe i 1993, og er ment å muliggjøre …

Filtype: .pdf
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for PDF

Video-opplæring: PSD til PDF

Online-Konverter.com er en tjeneste for å konvertere filer på nettet fra en type til en annen. Vi tar vare på personvernet ditt og tar vare på filene dine. Som en del av dette, er det ingen registrering kreves på Online-Konverter.com. Som vi tilbyr vår tjeneste i en nettleser, er det ikke ' uansett om du bruker Windows, Apple OS X eller Linux. Konverteringsresultatene vil alltid være på samme, svært høy kvalitet og selvfølgelig, uten vannmerker.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *