MP4 til MP3

Jetzt kostenlos und online MP4 til MP3 umwandeln!

  Datei wählen
Hochgeladener Dateityp:
Dateityp wählen:

Umwandeln in nur 3 Schritten

  1. Datei hochladen
  2. Ziel Dateityp wählen
  3. Datei herunterladen
.mp4 in mp3 umwandeln
Ihre Daten werden sicher und verschlüsselt übertragen!
Hinweise zum Datenschutz
Online-Umwandeln.de zu den Favoriten hinzufügen?
Anzeige:

Formatet mp4 er et av de mest populære formatene på nettet, fordi videobeholderen er spesielt effektiv når du sparer og brukes også til streaming over nettverket – på mp4-filer du (ubemerket) tilbake om synonymt når du ser på videoer på plattformer som Se på Vimeo eller YouTube. Nå er det viktig å vite når du må konvertere mp4 til mp3 for bedre avspilling og hvorfor i mange tilfeller bør du konvertere mp4 til mp3 for å bare trekke enkelte deler ut av mp4-containeren. I utgangspunktet, i motsetning til andre filtillegg, er mp4-formatet ikke veldig meningsfylt når det gjelder innhold. Fordi i en mp4 kan ikke bare videoinnhold fast, men også lydformater. Det er spesielt rart når en mp4 ikke engang har filtypen mp4, fordi det er forskjellige filtillegg, som indikerer innholdet. Disse endingene er imidlertid ikke obligatoriske, men ble foreslått av Apple for å klargjøre innhold og å bruke visse tilleggsfunksjoner. Et eksempel på dette handler om en m4b-fil. Dette formatet av mp4 står for en lydbok (lydbok), der bokmerkene kan settes. Spesielt her kan det være verdt det hvis du konverterer mp4 til mp3, fordi mange av underformatene til mp4 ikke kan spilles på eldre enheter. Eller er ikke egnet til å tjene som ringetone. Konvertere mp3 til mp3 kan også være nyttig hvis du vil pakke ut en lydfil fra en videofil – for eksempel kan du laste inn en musikkvideo og bruke lydsporet som ringetone. Selv når du sender mp4-filer mellom redigeringsprogrammer, kan denne utvinningen være nyttig for å skille lydsporet. I tillegg er mp3 en veldig enkel metode for komprimering av lydfiler spesielt. Selv om dette er forbundet med tap i form av lydkvalitet, når det sendes via e-post og lagring på enheter med begrenset lagringskapasitet, er disse tapene vanligvis å komme seg over.

Enkelt konvertere mp4 til mp3

For å konvertere mp4 til mp3 trenger du ikke nødvendigvis dedikert programvare på datamaskinen, men minst lydprogrammer er nødvendige for å kryptere dataene. Den raske onlinekonverteren online-konverter.com viser at dette også kan gjøres annerledes, som du enkelt kan konvertere mp4 til mp3. En enkel opplasting av mp4-filen er tilstrekkelig og uavhengig av filtypen, er mp4 kodes inn i en plassbesparende mp3.

MP3 er mer tilgjengelig enn MP4

Med en mp3 har du en praktisk filtillegg som lar deg lagre lydfiler for å spare plass og sikre at mottakerne dine kan åpne dem på en hvilken som helst enhet. Akkurat når dine mottakere får tilgang til lyddataene på veien, gjør du en god jobb med effektiv koding. Også, for personlig bruk av allsidig mp4-format som en mp3, kan du bruke nesten alle nedlastede YouTube-videoer som en lydfil, noe som gjør det enkelt å lage nye ringetoner, eller til og med lytte til podcaster og nyhetssendinger på farten.

0.0/10(0 Stimmen)

Anleitung: MP4 in MP3 online konvertieren

Anleitung MP4 Dateien online in MP3 konvertieren
  1. Umzuwandelnde MP4-Datei auswählen
  2. Ziel-Dateityp prüfen und ggf. ändern
  3. Button "Umwandlung starten" wählen
  4. Fertig! Der Download startet auf der nächsten Seite

Hier geht es zur ausführlichen Anleitung

Folgende Konvertierungen sind derzeit mit MP4 Dateien möglich:

Alle Converter und Umwandler

Informationen zu den Dateiformaten bei der Umwandlung von MP4 to MP3

Von: MP4

MP4 ist ein Container-Format, welches multimediale Inhalte wie beispielsweise Video- und Tonspuren, Grafiken, 2D- und 3D-Animationen, Texte als Untertitel, interaktive Anwendungen in Form von Menüs und manches mehr beinhalten kann. Trotz der starken …

Dateiendung: .mp4
Mehr Informationen und Umwandler für MP4

Nach: MP3

MP3 gehört zu den beliebtesten Formaten zur Speicherung von Audiodaten. Das 1982 vom Fraunhofer Institut entwickelte Dateiformat, ist in der Tonqualität im Vergleich zur CD verlustreich. Die Kompression kann je nach Einstellung der Datenrate sehr mas …

Dateiendung: .mp3
Mehr Informationen und Umwandler für MP3

Video-Anleitung: MP4 til MP3

Online-Umwandeln.de ist ein Service zur Konvertierung von einem Dateityp zum Nächsten. Wir gehen vertraulich mit den Daten unserer Kunden um und bieten die Möglichkeit online und ohne Anmeldung Dateien umzuwandeln. Da die Umwandlung im Browser stattfindet, ist es auch egal ob du Mac OS, Windows, oder Linux benutzt. Alle Funktionen von Online-Umwandeln.de sind ohne Installation online verfügbar. Die umgewandelten Dateien sind immer auf der gleichen, hohen Qualität - und selbstverständlich auch ohne Wasserzeichen.

Keine Kommentare

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

 
X