HEIC til JPG

Konverter online og gratis HEIC til JPG

Opplastet filtype:
Velg filtype:

Konvertering i bare tre trinn

  1. Last opp fil
  2. Velg mål filtype
  3. Last ned filen!
konvertere heic til. jpg
Vi respekterer ditt privatliv! Tilkoblingen er 256 bit kryptert.
Personvernerklæring
Legg til bokmerke for Online-Konverter.com
Annonse:

.Heic-filformatet brukes til bilder. Komprimeringen for HEIC-filer er mye mer effektiv enn for JPG-bilder – filstørrelsen er derfor mindre. Imidlertid støtter ikke alle enheter og nettlesere visning av HEIC-filer uten å installere ekstra programvare.

Konverter HEIC til JPG online

Det er veldig enkelt å konvertere HEIC til JPG. Bare velg HEIC-filen din med "Velg fil" -knappen. Så snart opplastingen er fullført, kan du starte konverteringen med "Start konvertering" -knappen. På nedlastingssiden starter nedlastingen automatisk etter noen sekunder.

Hvor kommer HEIC-filene fra?

Smarttelefoner og nettbrett fra Apple har brukt HEIC-filformatet til å lagre bilder siden iOS 11. Jo bedre komprimering av bildene utnytter lagringsplassen bedre, og flere bilder kan forbli på enheten. Men hvis du vil dele bildene, kan de enkelt konverteres til det mer populære .jpg-formatet online.

10.0/10(2 stemmer)

Instruksion: Konverter HEIC til JPG online

Konverter HEIC na JPG online
  1. Velg inntaksfil (HEIC)
  2. Velg målfiltype og endre hvis nødvendig (JPG)
  3. Klikk på knappen "Start konvertering"
  4. Ferdig! Nedlastingen din starter automatisk på neste side.

For øyeblikket støtter vi følgende konverteringer medHEIC-filer:

Alle konverteringsprogrammer

Informasjon om utvidelsene for konverteringen fra HEIC til JPG

Fra: HEIC

HEIF-filformatet er et filformat som ble publisert i 2000 for bilder. Forkortelsen står for heif H igh e fficiency I mage F ile format - slik at en svært effektiv filer for bilder. I Windows 10 kan .HEIC eller .HEIF-filer redigeres med Paint, på Mac …

Filtype: .heic
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for HEIC

Filtype: JPG

JPG er et dataformat for lagring av bildeinformasjon i en fil. Den ble definert i 1992 av Joint Photographic Experts Group, og har siden hatt en rekke og jevne fremskritt. Bildedataene trenger ikke nødvendigvis å være illustrerende innhold, men kan o …

Filtype: .jpg
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for JPG

Video-opplæring: HEIC til JPG

Online-Konverter.com er en tjeneste for å konvertere filer på nettet fra en type til en annen. Vi tar vare på personvernet ditt og tar vare på filene dine. Som en del av dette, er det ingen registrering kreves på Online-Konverter.com. Som vi tilbyr vår tjeneste i en nettleser, er det ikke ' uansett om du bruker Windows, Apple OS X eller Linux. Konverteringsresultatene vil alltid være på samme, svært høy kvalitet og selvfølgelig, uten vannmerker.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *