OXPS til PDF

Konverter online og gratis OXPS til PDF

Opplastet filtype:
Velg filtype:

Konvertering i bare tre trinn

  1. Last opp fil
  2. Velg mål filtype
  3. Last ned filen!
konvertere oxps til. pdf
Vi respekterer ditt privatliv! Tilkoblingen er 256 bit kryptert.
Personvernerklæring
Legg til bokmerke for Online-Konverter.com
Annonse:

.OXPS-filer er et filformat utviklet av Microsoft i konkurranse med Adobe .pdf. Siden Windows 8 (og derfor også Windows 10), har det nye .oxps-formatet blitt brukt i stedet for .xps-formatet introdusert i Windows XP. Dette er dessverre uforenlig med XPS Viewer inkludert i Windows 7. Også endringen av filutvidelsen fører til ingen suksess, siden formatene er uforenlige med hverandre.

Konverter OXPS til PDF på nettet

Men for å åpne en .oxps med Windows 7 eller et annet operativsystem, anbefales en konvertering til .pdf-formatet . Dette kan gjøres online og gratis her. Instruksjoner for online konvertering av .oxps til .pdf 1.) Last opp .oxps-dokumentet ditt med "Choose File" 2.) Velg målformat (.pdf) 3.) Klikk på "Start Conversion" – nedlastingen vises på neste side Konverteringen fra oxps til pdf er gratis og uten registrering eller vannmerke mulig!

9.6/10(5 stemmer)

Instruksion: Konverter OXPS til PDF online

Konverter OXPS na PDF online
  1. Velg inntaksfil (OXPS)
  2. Velg målfiltype og endre hvis nødvendig (PDF)
  3. Klikk på knappen "Start konvertering"
  4. Ferdig! Nedlastingen din starter automatisk på neste side.

For øyeblikket støtter vi følgende konverteringer medOXPS-filer:

Alle konverteringsprogrammer

Informasjon om utvidelsene for konverteringen fra OXPS til PDF

Fra: OXPS

Filformatet OXPS er et format som ligner PDF for dokumenter basert på en layoutstruktur i arkivform. Den åpne XML-papirspesifikasjonen er et format der et fast layout, inkludert bilder, er lagret og dermed kan gjengis som ønsket av forfatteren. OXPS …

Filtype: .oxps
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for OXPS

Filtype: PDF

PDF-filer er førstevalg når det gjelder utveksling av dokumenter. Derfor har dette formatet blitt standard for applikasjoner, CV, akademiske artikler, hele bøker (ebøker) og mye mer. PDF-formatet ble utviklet av Adobe i 1993, og er ment å muliggjøre …

Filtype: .pdf
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for PDF

Video-opplæring: OXPS til PDF

Online-Konverter.com er en tjeneste for å konvertere filer på nettet fra en type til en annen. Vi tar vare på personvernet ditt og tar vare på filene dine. Som en del av dette, er det ingen registrering kreves på Online-Konverter.com. Som vi tilbyr vår tjeneste i en nettleser, er det ikke ' uansett om du bruker Windows, Apple OS X eller Linux. Konverteringsresultatene vil alltid være på samme, svært høy kvalitet og selvfølgelig, uten vannmerker.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *