FLV til MP4

Konverter online og gratis FLV til MP4

Opplastet filtype:
Velg filtype:

Konvertering i bare tre trinn

  1. Last opp fil
  2. Velg mål filtype
  3. Last ned filen!
konvertere flv til. mp4
Vi respekterer ditt privatliv! Tilkoblingen er 256 bit kryptert.
Personvernerklæring
Legg til bokmerke for Online-Konverter.com
Annonse:

I lang tid ble Flash-video regnet som den dominerende standarden på nettet, og streaming-plattformer som YouTube eller Vimeo brukte flv (Flash Video) -formatet. Mindre plattformer i dag bruker fortsatt Flash-videoer, mens de største streamersne lenge har byttet til HTML5-kodede videoer. Flash er et viktig sikkerhetsproblem i nettlesere, og smartphones støtter ofte ikke standarden uten plugin-moduler, og flv er ikke spesielt effektiv i håndtering av databehandlingskraft. Det er derfor det lønner seg å konvertere flv til mp4, slik at videoene dine blir mer tilgjengelige. Hva er fordelen og hvordan du kan gjøre det enkelt på nettet, kan du finne ut her.

En bedre beholder – som gjør MPEG-4 til en all-rounder

MPEG-4-standarden med filtypen .mp4 er basert på Apples QuickTime-format og er en kompakt beholder for medieinnhold. Vanligvis er det videoer som er skrevet i mp4-format, men også grafikk og lydfiler kan være tilgjengelige som mp4-filer. I motsetning er Flash-videoformatet opprettet for hjemmebrukere, spesielt hvis de lagrer videoer fra streamingplattformer. Det finnes en rekke plugin-moduler for nettleseren, avhengig av plattformen og den valgte metoden for tjenesten, kan en flv-fil lagres. Dette kan skje spesielt med eldre filer på datamaskinen og mindre plattformer. I nettleseren ble flv-filer en gang gjengitt, men nyere nettlesere har nå deaktivert Adobe Flash Player og rapporterer via popup-vindu når en side ønsker å få tilgang til Flash. Ikke bare videoer, men også irriterende bannere og skadelig programvare, prøver å få tilgang til datamaskinen din via Adobe Flash og de mange svake punktene. QuickTime-formatformatet mp4 kan imidlertid enkelt gjengis av mediaspillere, selv på smarttelefoner og tabletter.

Konvertere flv til mp4 – Slik fungerer re-kodingen

Det er flere apper for å konvertere flv til mp4, men de må installeres på maskinen din og kreve at du utfører konverteringsarbeid. I tillegg er mange av disse programmene – typisk for konverteringsprogramvare – ikke nødvendigvis brukervennlige. Tross alt tilbyr slike programmer vanligvis flere funksjoner enn den raske konvertering av FLV til MP4. online-konverter.com hjelper deg med å raskt og enkelt ringe opp alle ønskede funksjoner ved å klikke. Alt du trenger å gjøre er å laste opp flv videoen til online-konverter.com og deretter bare laste ned mp4-filen. Dette fungerer også fra mindre kraftige enheter, fordi datakraften er outsourcet. Alt du trenger å gjøre er gratis nok minne for nedlasting på datamaskinen din.

Gjør videoene dine klar i fremtiden

FLV-formatet fungerer ikke lenger på alle enheter, og hvis kundene dine, venner eller samarbeidspartnere trenger å aktivere en plugin hver gang og laster en oppdatering, gir det ikke et godt inntrykk. Som mp4 kan du imidlertid enkelt sende videoer. Del påminnelser eller vis hva du og din bedrift kan gjøre i Motion. Og sist men ikke minst, trenger du mp4-videoer, selv om du vil dele filmene dine tilbake på plattformer som YouTube eller Vimeo. Fordi spredningen av flv er avtagende – så konverter videoene dine enkelt og gratis online og dra nytte av allsidig mp4-format.

9.5/10(2 stemmer)

Instruksion: Konverter FLV til MP4 online

Konverter FLV na MP4 online
  1. Velg inntaksfil (FLV)
  2. Velg målfiltype og endre hvis nødvendig (MP4)
  3. Klikk på knappen "Start konvertering"
  4. Ferdig! Nedlastingen din starter automatisk på neste side.

Informasjon om utvidelsene for konverteringen fra FLV til MP4

Fra: FLV

FL ash V ideo-formatet er, som navnet antyder, et Adobe Flash- basert videoformat, som har funnet utbredt bruk på Internett spesielt. På grunn av sin nærhet til Flash, kan FLV-formatet også legges inn i flashfiler (swf). …

Filtype: .flv
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for FLV

Filtype: MP4

MP4 er et containerformat som kan inneholde multimedieinnhold som video- og lydspor, grafikk, 2D- og 3D-animasjoner, teksttekster, interaktive applikasjoner i form av menyer og mye mer. Til tross for den sterke komprimeringen, gir en fil i MP4-format …

Filtype: .mp4
Mer informasjon og konverteringsprogrammer for MP4

Video-opplæring: FLV til MP4

Online-Konverter.com er en tjeneste for å konvertere filer på nettet fra en type til en annen. Vi tar vare på personvernet ditt og tar vare på filene dine. Som en del av dette, er det ingen registrering kreves på Online-Konverter.com. Som vi tilbyr vår tjeneste i en nettleser, er det ikke ' uansett om du bruker Windows, Apple OS X eller Linux. Konverteringsresultatene vil alltid være på samme, svært høy kvalitet og selvfølgelig, uten vannmerker.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *